2009. évi CXXII. Törvény 2.§ (3) szerződéses adatok közzététele

Sorszám Szerződő partner neve Szerződés típusa Szerződés tárgya Szerződés értéke (nettó Ft) Szerződés időtartama
1. Credo Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság szállítási keretszerződés tisztító- és fertőtlenítőszerek, valamint takarítási eszközök szállítása 298.000.000 Ft + ÁFA keretösszeg 2019. december 3. – 2021. december 3.
2. SATRAX Elektronic Telekommunikációs Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Vállalkozási szerződés A megrendelő, illetve a Debreceni Egyetem telephelyein működő Osiris gépjármű- és személybeléptető, Welcome személybeléptető-, Assa Abloy (Seawing) személybeléptető-, valamint videó megfigyelő- és elektronikus riasztórendszerek üzemeltetése, az üzemeltetéshez szükséges támogatás, a rendszer hardver és szoftver elemeinek ütemezés szerinti karbantartása, továbbá a szükséges hibaelhárítások, javítások elvégzése. 4.965.200.- Ft/hónap+ÁFA 2020. január 16.- 2022. január 16.

Frissítés dátuma: 2021.10.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.